Grydestegte porrer er en meget gammel selvstændig ret eller en pragtfuld gemyse til æg og kødretter. Opskriften her er den originale.
De fine danske vinterporrer er i butikkerne, spis endelig rigeligt af dem.
GRYDESTEGTE PORRER
porrer i fingerlange stykker
smør
salt
lidt vand
Fedtstoffet varmes og bruser op i en stegegryde, så lægges porrestykkerne på, lidt væske hældes ved og der dampes under låg til porrerne er næsten møre og væsken fordampet. Nu fjernes låget og porrerne ristes på alle sider i det endnu klare fedtstof til de er lækkert brune og sådan lidt karameliseret. Pas på, de brænder let på.
Grydestegte porrer spises som ret for sig selv med kartofler til eller som gemyse til æg og kød.
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.