Maj silden, anrettet og serveret med en skøn spinat, tilberedt med hvidløg, er en rigtig dejlig sommerspise, lanceret af Kirsten Hüttemeier sidst i 50erne. Til maj silden bydes et godt brød.
MAJ SILDEN
500 g frisk spinat
salt
1 fed hvidløg
lidt smør
4 friskrøgede sild
2-3, hakkede, hårdkogte æg
Spinaten skylles, kommes i en gryde, dampes uden væde ved, kun med salt, en smørklat og 1 fed hvidløg. Læg et tætsiddende låg over. Få minutter efter er spinaten mør. Den skæres i mindre stykker, men må ikke hakkes. Anrettes på et fad og herpå lægges de røgede omhyggeligt pillede sild, ikke ét ben ved !
Imellem sildene anbringes de hakkede, hårdkogte æg.
Servér maj silden med et godt brød og en øl til.
VELBEKOMME
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.