søndag

Maj Silden

Maj silden, anrettet og serveret med en skøn spinat, tilberedt med hvidløg, er en rigtig dejlig sommerspise, lanceret af Kirsten Hüttemeier sidst i 50erne. Til maj silden bydes et godt brød.



MAJ SILDEN

500 g frisk spinat
salt
1 fed hvidløg
lidt smør
4 friskrøgede sild
2-3, hakkede, hårdkogte æg

Spinaten skylles, kommes i en gryde, dampes uden væde ved, kun med salt, en smørklat og 1 fed hvidløg. Læg et tætsiddende låg over. Få minutter efter er spinaten mør. Den skæres i mindre stykker, men må ikke hakkes. Anrettes på et fad og herpå lægges de røgede omhyggeligt pillede sild, ikke ét ben ved !
Imellem sildene anbringes de hakkede, hårdkogte æg.

Servér maj silden med et godt brød og en øl til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.