tirsdag

Svinekoteletter uden sauce

Svinekoteletter uden sauce foreslås af Kirsten Hüttemeier sidst i 50erne. Meningen var at undgå den megen sauce, som der med rund hånd blev indtaget i de danske hjem sammen med kød og kartofler. Svinekoteletter uden sauce skulle gøre husmødrene opmærksomme, på hvor sundt det er med salater, både de marinerede og råkossalaerne i stedet for saucen.


Opskriften er til 4 personer.

SVINEKOELETER UDEN SAUCE

4 svinekoteletter
salt
peber
smør
1 grøn peber
fintsnittet rødkål
hvidkål
agurkeskiver
tomatskiver
evt. kogt spaghetti i stedet for kartofler

Koteletterne bankes og ristes i lidt smør, krydres og gennemsteger. De bliver allerbedst under grill i ovnen, hvis denne har grill.

Servér svinekoteletter uden sauce med rå snittet kål, stykker af sommeræble, tynde agurkeskiver,tomatskiver og kogte spaghettistykker. Hertil tomatketchup og stegesky fra panden.

VELBEKOMME

spise og rejse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.