Fiskekarbonade, serveret med stuvet spinat, stuvede ærter og gulerødder eller kogt makaroni med tomatsauce, er en dejlig sommerlig og let fiskespise. Fiskekarbonade er en del anderledes end den velkendte fiskefrikadelle, men det skal nu ikke komme den til skade. Det´n smager faktisk rigtig dejligt og så er det rart, at kunne variere fiskeretterne.
Opskriften er fra 1936. - En rigtig god måde at få brugt en rest kogt fisk på, hvis man har en sådan i køleskabet. Kogte kartofler har man ofte tilovers. Her i retten er der brug for dem.
FISKEKARBONADE
ca. 300 g kogt, pillet fisk
200 g kogte kartofler
1 æg
salt
peber
panering
æggehvide
rasp
Fisk og kartofler hakkes gennem kødhakkeren og det sammenpiskede æg røres i. Er farsen for lind, kan der tilsættes lidt rasp og der smages til med salt og peber. Når farsen er rørt godt sammen, formes den som karbonader, der paneres i æggehvide og rasp. Steges gyldentbrune i smør, palmin eller olie.
Servér fiskekarbonade med stuvet spinat, stuvede ærter og gulerødder eller makaroni med tomatsauce.
VELBEKOMME
Spise og Rejse
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.