Franske appelsinkager, herlige småkager til en god kop kaffe. Franske appelsinkager er ekstra gode, hvis man ofrer smør på opskriften.
Bag bare dobbelt portion, så der er til efterårets kagedåser.
Opskriften er fra 1958 og lanceret af Kirsten Hüttemeier.
FRANSKE APPELSINKAGER
300 g mel
200 g mgr. eller gerne smør
100 g florsukker
revet skal af 2 store appelsiner
pynt
groft sukker
Smørret hakkes ud i melet, det sigtede florsukker tilsættes med den revne appelsinskal og dejen æltes sammen. Trilles til fingertykke pølser, der afskæres til små brød som til de finske brød. Dejen pensles med fløde og drysses med groft sukker.
Bager ved jævn varme, 225 grader i 6-8 minutter.
Mormors Juleopskrifter
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.