tirsdag

Pariserkylling

Pariserkylling, serveret med sprød bacon, ærter, pommes frites, en skål salat og et glas rødvin for at komme i den rette pariserstemning er dejlig til to, der nyder en hyggemiddag sammen. Selvfølgelig kan pariserkylling serveres for flere personer. Det kræver blot en korrektion af ingredienslisten.

Kirsten Hüttemeier lancerede pariserkylling tilbage i 1958 og det er da også en dejlig ret.


PARISERKYLLING

1 kylling
1 fed hvidløg
salt
peber
300 - 400 g champignon
frosne ærter
75 g bacon
olivenolie eller smør til stegning
2 dl rødvin

Den rensede kylling aftørres og fyldes med halvdelen af de børstede champignoner, lidt baconstrimler, lidt af de kogte ærter, salt og pebersamt et fed hvidløg puttes med som fyld. Kyllingen brunes og derefter tilsættes resten af de hele svampe og rødvinen. Kyllingen steger i 50 miutter ( jeg vil nu sige 60 minutter) og halveres.

Servér pariserkylling i den rette pariserånd med sprødstegte baconskiver, kogte ærter, pommes frites og en stor skål salat til. - Og naturligvis et godt glas rødvin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.