onsdag

Æg á la Jeanette

Æg á la Jeanette, er en gammel, nem og smuk lille forret, der hurtig kan arrangeres og serveres, som optakt til en god middag, bestående af flere retter. Fremstillingen af æg á la Jeanette, kræver ganske få ingredienser i tilberedningen og er rørende enkel.


ÆG Á LA JEANETTE

3 hårdkogte æg
1 tsk. finthakket spinat eller persille
60 g smør
1 1/2 ansjos
6 tomatskiver

pynt
salatblade
rejer

De hårdkogte æg pilles og deles på tværs i to dele. Blommerne tages forsigtigt ud og stødes med smørret, spinaten og ansjosen. Presses gennem hårsigte og fyldes gennem sprøjtepose i æggehviderne. Tomatskiverne lægges på et fad, et halvt æg sættes på hver skive og resten af farsen sprøjtes om skivens kant.  Pyntes med salat og rejer.

Servér æg á la Jeanette med lidt smørstegte brødsnitter til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.