tirsdag

Små Kanapeer

Små kanapeer af mørkt rugbrød eller pumpernickel, belagt med smør, benfri sild, hakket hårdkogte æg, dild, purløg og evt.sennep er anvendelige enten til te, et glas øl eller små kanapeer kan serveres som en lille natmad ud på de små timer.

Opskriften her stammer fra Kirsten Hüttemeier, der lancerede den sidst i 50erne.

SMÅ KANAPEER

rugbrødsmedaljer af mørkt rugbrød eller pumpernickel
smør
benfri sild
hakket hårdkogt æg
dild
purløg
evt. sennep

Brødet smøres med smør. Sildene skæres i små stykker og blandes med hårdkogt, grofthakket æg. Lidt sennep, purløg og dild kan tilsættes. Der lægges et godt lag af sildemassen på den ene medalje og en tilsvarende skive brød lægges over.

Der er nu noget hyggeligt over, at sidde med noget så gammeldags som små kanapeer, ligesom Kirsten Hüttemeier kunne li' dem.

Spise og Rejse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.