Spansk mørbrad, serveret med franske kartofler eller pommes frites, er en nem gryderet fra sidst i 50erne. Der er lagt vægt på, at forberedelserne skal overstås i en fart og at det hele er gjort lidt nemt for husmoderen. Pommes frites købes som frostvare.
Spansk mørbrad er iøvrigt en både lækker og velsmagende ret.
Opskriften er til 2 personer
SPANSK MØRBRAD
1 stor mørbrad
olie
salt
nymalet peber
2 dl rødvin
15 smuttede mandler
Mørbraden befries for hinder, skæres ud i tynde skiver til medaljoner, der brunes i olie, krydres og overhældes med rødvin. Damper under tætsluttende låg i 10 minutter sammen med de smuttede mandler, der evt. kan halveres. Må ikke jævnes, kun tilsættes en smørklat.
Servér spansk mørbrad med franske kartofler eller pommes frites.
Spise og Rejse
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.