Opskriften er beregnet til 2 personer
MARINEREDE BACONBØFFER
300 g hakket oksekød
50 g fyldte oliven
en lille dåse ananas i tern
50 g bacon
marinade
4 spsk. olie
2 spsk. hakket løg
salt
peber
2-3 spsk. eddike
evt. lidt tørret rosmarin
Kødet formes til 4 aflange bøffer, ikke for tynde og de lægges på et fad. Marinaden piskes sammen, fordeles over kødet, der trækker med marinaden fra 1/2 til 4-5 timer, evt. længere, menså skal kødet være tildækket. Steg bøfferne på en varm pande, portionsanret dem med 2 på hver tallerken.
Resten af marinaden plus en smørklat hældes i panden sammen med oliven og de afdryppede ananastern, der steger igennem et øjeblik. Anrettes på bøfferne og på den varme pande, steges til sidst baconskiverne, der dækker disse raffinerede bøffer.
Serveres med kartofler, grøntsager eller pommes frites.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.