Schnitzel med løg-svampepuré er rigtig lækkert til en god søndagsmiddag. Schnitzlen kan tilberedes af både kalve- og svinekød. Kalv bliver nu bedst.
SCHNITZEL MED LØG-SVAMPEPURÉ
4 gode schitzler af kalv eller gris
mel med lidt salt og peber til panering
50 g smør eller mgr.
2 dl vand
1 kødkraft terning
1 dl creme fraiche 18 %
puré
250 g finthakket champignon
1 mellemstort finthakket løg
30 g smør eller mgr.
1 dl. creme fraiche 18 %
Svits løg og champignon i smør. Tilsæt creme fraiche og lad det koge igennem. Sæt puréen til side.
Vend schnitzlerne i en blanding af mel, salt og peber og steg dem et par minutter på hver side. Læg dem på et varmt fad. Kog panden af med vand + kødkraft terning og pisk creme fraiche i.
Varm pureén op, læg den på de varme schnitzler. Serveres med saucen samt ærter og flüte eller andet godt brød til.
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.