Svinemørbrad med persille er en nem og dejlig grydesteg, der hurtigt er klar til servering. Mørbraden kan også fyldes med æbler og svesker og tilberedes på nøjagtig samme måde som svinemørbrad med persille.
En mørbrad rækker til 2-3 personer, allerhøjest, alt efter størrelse. Ellers kan man stege flere mørbrad ad gangen, hvis der er flere til bords.
SVINEMØRBRAD MED PERSILLE
1 mørbrad eller flere
1 bundt persille, vasket og nippet
salt
mgr.
2-3 dl vand
kulør
kødnåle eller bomuldssnor
Befri mørbraden for fedt og hinder. Skær en ridse på langs ad kødet og bank det fladt med en kødhammer. Gnid kødet med salt og læg persillen, fordelt på kødet. Rul kødet sammen og bind det med bomuldsgarn eller gør det fast med kødnåle.
Brun mørbraden i det varme, brune mgr. i en stegegryde. Når kødet er brunt hele vejen rundt tilsættes 2-3 dl vand og der drysses lidt salt på. Steg nu videre i ca. 30 minutter. Tag mørbraden op og hold den varm. Kog skyen op og tilsæt meljævning. Varm sovsen godt igennem, giv den kulør og smag til med salt.
En god fast kartoffel og ribsgelé gør svinemørbrad med persille, skåret i pæne skiver, klar til servering.
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.