Kød med æbler passer til årstiden og decembertid. Kød med æbler laves af, hvad man nu har af kogte eller stegte kødrester i køleskabet. Groft rugbrød, kartofler eller kartoffelmos serveres til.
En udmærket måde, at få brugt sine rester på i en travl juletid.
En nem og god resteret i december, hvor vi alle har så har travlt.
KØD MED ÆBLER
rest kogt eller stegt kød, skåret i skiver
smør eller mgr.
skrællede æbler uden kernehus i skiver
Brun kødskiverne på panden og tag kødet af. Steg skiver af æbler i fedtstoffet, kom evt. lidt mere ved.
Anret kød- og æbleskiverne på et fad, hæld stegesmørret over og server det sammen med et godt groft rugbrød, en kogt kartoffel eller kartoffelmos til.
Mormors Juleopskrifter
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.