fredag

Kød med æbler

Kød med æbler passer til årstiden og decembertid. Kød med æbler laves af, hvad man nu har af kogte eller stegte kødrester i køleskabet. Groft rugbrød, kartofler eller kartoffelmos serveres til.

En udmærket måde, at få brugt sine rester på i en travl juletid.


En nem og god resteret i december, hvor vi alle har så har travlt.

KØD MED ÆBLER

rest kogt eller stegt kød, skåret i skiver
smør eller mgr.
skrællede æbler uden kernehus i skiver

Brun kødskiverne på panden og tag kødet af. Steg skiver af æbler i fedtstoffet, kom evt. lidt mere ved.

Anret kød- og æbleskiverne på et fad, hæld stegesmørret over og server det sammen med et godt groft rugbrød, en kogt kartoffel eller kartoffelmos til.

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.