En dejlig frokostret fra min barndom i 50erne, bestod af en madeirasauce, serveret med ristet franskbrød og et spejlæg. Det var en god, lille, lun ret på frokostbordet.
I dag kan det nok undre, at madeirasauce dengang faldt i retning af et barn smag.
SPEJLÆG MED MADEIRASKY
2 dl kødsuppe
20-25 g kartoffelmel
1 - 2 spsk. madeira
et nip salt
et nip sukker
æg
mgr.
Bring suppen til kogepunktet, tag gryden af varmen og rør kartoffelmelet i under omrøring. Smag til med madeira, salt og sukker.
Saucen hældes på et fladt fad. Spejlæggene lægges ovenpå saucen og serveres med ristede franskbrødssnitter.
Mormors Juleopskrifter
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.