Små bøf-pakker, når det hele skal gå lidt stærkt i en travl juletid.
Et praktisk forslag fra Kirsten Hüttemeier, sidst i 50erne, er super aktuel i øjeblikket, hvor tid faktisk er en mangelvare. Der er så meget vi skal nå og jo nærmere vi kommer den 24. december, jo mere pisker vi rundt for at nå det hele. Så er det godt med nem mad, der er hjulpet lidt på vej.
SMÅ BØF-PAKKER
mørbrad eller kalvekoteletter efter behov
mgr. til stegning
champignon
salt
peber
krydderi efter smag
staniol til pakker
Steg nogle mørbradbøffer eller kalvekoteletter om morgenen før arbejdstid, pak hver enkelt ind i aluminiumsfolie sammen med nogle spsk. ristede champignoner og krydr efter smag. Sæt pakkerne i køleskabet og tag dem ud til aften og lun dem i en god varm ovn i 5 minutter. Pakkerne kan også lægges på en stegepande med låg over og varmes godt igennem.
Servér pakkerne med letstuvet spinat til. Eller brasede kartofler, hvis man har en rest kogte kartofler.
VELBEKOMME
Noget om Mad
tirsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.