mandag

Sneppebrød

Sneppebrød, gratineret i ovnen er en delikatesse og en fin gammeldags forret til en fin decembermiddag.

Snepper fås i assorterede fiske- og vildtforretninger.

Opskriften er til 4 personer


SNEPPEBRØD

hjerter
levere og kråser af 4 snepper
20 g spæk
persille
15 g smør
rødvin
2 æggeblommer
salt
peber
franskbrød, afskorpet, skåret i store croutoner

Hak indmaden fra snepperne fint sammen med spæk og persille. Svits det hele i smørret og rør farsen op med rødvin og æggeblommer. Smag til med salt og peber og bred farsen ud på afskorpede, smørristede store franskbrødscroutoner. Stil sneppebrødet i ovnen ved 200 - 225 grader i ca. 5 minutter.

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.