Fyldning i skysauce er en af flere gamle betegnelser for restekød, serveret i en sauce. - Lige så gammel som opskriften her, der har passeret de hundrede år forlængst.
Rester af forskellig slags stegt og kogt kød kan bruges, så det er faktisk en god måde, at få en ny ret ud af et lidt træt stykke steg m.m. Er man så så heldig, at have en rest god kraftig sauce tilovers, smages denne f.eks. til med lidt sherry eller vin, hakkede, syltede asier og løg kommes i. Trøfler og champignon kan også bruges, men så udelades asier og løg.
FYLDNING I SKYSAUCE
en rest kogt eller stegt kød, skåret i små tern
en rest kraftig brun sauce
sherry eller vin
salt
peber
lidt sukker
syltede asier, skåret i små tern
løg, hakket
eller trøfler og champignon, skåret i småstykker
Varm sauceresten op i en kasserolle, smag til med salt, peber, lidt sukker og kom fyld efter behag i. Kom kødet i og varm godt igennem.
Servér fyldning i skysauce med en god hjemmelavet kartoffelmos til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.