søndag

Marvben

Marvben ses ikke ofte på middagsbordet i vore dage og må siges at henhøre til den finere madlavning, omend retten er ganske nem at gå til.
Spændende og som forret uundgåeligt, at imponere sine gæster.

Opskriften er den originale opskrift på marvben  fra 1946.



Bestil marvben hos slagteren og bed ham save dem i stykker på ca. 8 cm længde.

MARVBEN

marvben
mel
vand
4 suppeterninger
2 liter vand

Marvbenene skrabes udvendig og skylles i koldt vand. Hver ende dækkes af en dej, lavet af mel og vand. Benene bindes derefter ind i et godt udvandet, melet stykke bomuldsstof. Koges i tynd kødkraft eller i 2 liter vand og bouillonterninger i 1 1/2 - 2 timer. Når de er kogt, tages de ud af stoffet og dejen fjernes.

Anret straks benene, oprejst på et fad, der er dækket med en varm stofserviet. Servér med ristet franskbrød til.

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.