Spændende og som forret uundgåeligt, at imponere sine gæster.
Opskriften er den originale opskrift på marvben fra 1946.
Bestil marvben hos slagteren og bed ham save dem i stykker på ca. 8 cm længde.
MARVBEN
marvben
mel
vand
4 suppeterninger
2 liter vand
Marvbenene skrabes udvendig og skylles i koldt vand. Hver ende dækkes af en dej, lavet af mel og vand. Benene bindes derefter ind i et godt udvandet, melet stykke bomuldsstof. Koges i tynd kødkraft eller i 2 liter vand og bouillonterninger i 1 1/2 - 2 timer. Når de er kogt, tages de ud af stoffet og dejen fjernes.
Anret straks benene, oprejst på et fad, der er dækket med en varm stofserviet. Servér med ristet franskbrød til.
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.