søndag

Grøn peber fyldt med flødeost

Grøn peber fyldt med flødeost, foreslår Kirsten Hüttemeier, som en lille lækkerbisken til en kop te eller kaffe og som valgmulighed i stedet for kage og andet blødt brød. Jeg vil foreslå  knækbrød eller nogle skiver godt groft brød på bordet sammen med peberskiverne.
Opskriften, som jo i al sin enkelthed, faktisk ikke er nogen opskrift, er fra sidst i 50erne.


GRØN PEBER FYLDT MED FLØDEOST

1 grøn eller anden farve peber
2 bløde oste, som petit suisse eller rygeost uden kommen
paprika

Peberfrugten aftørres, et låg skæres af og frøstolen fjernes sammen med alle de små frø.
Osten røres op med paprika, fyldes og presses i det tomme peberhylster. Når osten er presset godt fast skæres peberfrugten med en meget skarp kniv ud.

Servér de smukke peberskiver sammen med knækbrød eller groft brød til en kop te eller kaffe.

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.