Fiskesuppe med tomat og ris er en ret, jeg husker med glæde. I suppen er der små stykker kogt torsk eller anden fast fisk. Torsk er at foretrække.
FISKESUPPE MED TOMAT
2 L fiskefond
5 hakkede tomater
2 fed hvidløg i skiver
1 løg i tynde skiver
lidt hvidvin
lidt citronskal
hakket persille
salt
1 dl kogte, løse ris
500-700 g torsk i små stykker
Kog fiskefonden op, tilsæt risene og kog dem 10 minutter i suppen. Herefter kommes torskestykkerne og løgskiverne i. Lad simre i 5 minutter og tilsæt resten af ingredienserne. Vær lidt varsom med torskestykkerne. Smag suppen til med salt.
Spises med et godt brød til - og selvfølgelig et glas kold hvidvin.
VELBEKOMME
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.