fredag

Thehorn med mandeldrys

Thehorn er hurtig fremstillet. Det er weekend, så lav om nødvendigt dobbelt portion. De skal nok blive spist. Himmelsk til en kop the, men da sandelig også til kaffen.


THEHORN MED MANDELDRYS

250 g mel
250 g kold mgr.
1 dl kærnemælk
3-4 revne, rå æbler
150 g marcipan
1 æg
50 g perlesukker
50 g hakkede mandler

Begynd med at smuldre mgr. i melet og ælt det sammen med kærnemælken. Lad dejen hvile 1 time. Den kan med fordel laves dagen forinden og overnatte i køleskabet. Del dejen i 2, rul ud og skær dejen i 8 "lagkagestykker". På hvert stykke lægges lidt blødgjort marcipan og lidt revet æble. Rul hornene sammen fra den brede ende. Sæt hornene på en bageplade med spidsen nedad og bøj til et horn. Pensles med æg, sukker og mandler.
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.