TOMATGRÆSKAR
Høvlet græskar
tomatpuré
salt
peber
paprika
en hvid opbagning til sovs af mgr., mel og mælk
Opbag en hvid sauce af lige dele mgr. og mel. Spæd op med mælk. Når saucen har den rigtige konsistens, tilsættes tomatpuré. Smag til med salt, peber og paprika og tilsæt græskarret. Kog det hele godt igennem, men ikke itu. Græskarkødet skal kun være mørt. Denne gemyse spises sammen med kartofler til al slags kogt og stegt kød, også til spejlæg og æggekage.
GRÆSKARSALAT
skiver af græskar
saltvand til kogning
marinade :
olie eller mayonnaise eller sur fløde
eddike
salt
suker
peber
Kog græskarskiverne i saltet vand til de er møre, men ikke udkogte. Køl skiverne af. De skal være helt kolde, før de anvendes i salaten. Bland marinaden eller tilsmagt mayonnaise og tilsæt græskarskiverne.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.