Astrids forlorne hare har en hel del til fælles med traditionel forloren hare, blot er røget spæktern erstattet med hakkede champignon og så er der hvidløg i Astrids forlorne hare.Konsistensen er også noget fastere, grundet det ekstra æg.
Den smager godt både varm sammen med skysovs og kartofler og som kold til en portion kold kartoffelsalat og evt. en grøn salat til.
I bund og grund er det et farsbrød med hvidløgssmag, lavet af halv hakket kalv og halv hakket flæsk.
ASTRIDS FORLORNE HARE
4-5 skiver bacon
300 g hakket kalvekød
300 g hakket skinkekød
2 små revne løg
1 fed knust hvidløg
1 tsk. salt
2 æg
1 kop hakkede champignon (hakket peber kan erstatte champignon)
1 1/2 dl mælk
Bland alle ingredienserne undtaget baconskiverne sammen og ælt det til en sammenhængende fars. Form farsen til et brød, der lægges i en lille bradepande eller ovnfast form. Dæk brødet med baconskiverne og hæld mælken ved.
Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time til brødet er gennemstegt og overfladen sprød og gylden. Overhæld brødet med væsken undervejs nogle gange.
Kan serveres varm med en god kartoffel og skyen fra bradepanden, som får et par dryp kulør og en anelse meljævning. Eller kold med kold kartoffelsalat og en skål salat til.
VELBEKOMME
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.