Snehvides lagkage er af den slags lagkage, man nærmest kaster sig over og såmænd også drømmer om. - Og den er god, alt for god. Til gengæld sættes der hurtigt grænser for, hvor længe man kan blive ved og nu skal der gå et stykke tid før denne uforskammede,store lækkerbid kommer på bordet igen. Groft sagt, den bliver vammel i større mængder og så ikke et ord om kalorier eller kilojoule.
SNEHVIDES LAGKAGE
4 æggehvider
140 g flormelis
140 g kokosmel
creme
4 æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade
flødeskum af 1/4 L piskefløde
Pisk æggehviderne meget stive og bland 140 g flormelis og 140 g kokosmel i.
Dejen hældes i en smurt springform. Bages ved 175 g i ca. 45 minutter.
Cremen laves af 4 æggeblommer, der røres med 60 g flormelis. Tilsæt dejen 100 g blødt smør og 100 g smeltet chokolade.
Cremen hældes ud over den afkølede marengskage og kagen dækkes med et lag flødeskum.
Nyd den til en kop kaffe, den er pragtfuld.
VELBEKOMME
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.