tirsdag

FISK I FAD

Fisk i fad er en dejlig måde at spise fisk på, som nu i denne gamle opskrift. Der kan bruges fileter af små torsk, rødspætte, sej eller skrubbe, alt efter smag og behag og pengepung. Fisk i fad kan gøres klar om morgenen og sættes i ovnen ved spisetid.


FISK I FAD

fiskefileter ( beregn 2 stk. pr. person)
mgr.
mel
mælk
salt
karry

tern af rå selleri
løg i skiver

rasp
smørklatter

Lav en opbagt sovs af mgr., mel og mælk. Kom selleritern og løgringe i sovsen og lad det småkoge i ca. 10 minutter. Smag sovsen til med salt og karry. Læg halvdelen af sovsen i et ovnfast fad og herover de sammenrullede fiskefileter. Bred resten af sovsen over, drys med rasp og fordel smørklatter oveni.
Bages i ovnen ved 180-190 grader i ca. 45 minutter.

Server fisk i fad med løse ris, flütes, groft brød eller kartofler.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.