Fiskehuset på havnen i Hornbæk har leveret fiskefarsen, ellers skal farsen til fisketimbale røres som til en rigtig god fiskefrikadelle med et æg, lidt rasp, salt og peber.
Ja tænk engang, folk sidder stadig udenfor og nyder deres fisk her snart midt i oktober.
FISKETIMBALER MED RIS
En god fiskefars som til fiskefrikadeller
rensede champignon i småstykker
karrysauce
løse ris
rejer til pynt
små forme beklædes med fiskefars (må ikke fyldes helt op). En skefuld champignonerne lægges over. Formene koges i vandbad i ca. 20 minutter. Vend timbalerne på et fad og overhæld dem med karrysovs. Læg en rand af løse ris udenom og drys med rejer.
Server ekstra sauce i en kande.
Lav en god karrysauce af mælk eller endnu bedre, hvis du har en rest suppe stående.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.