onsdag

Fisketimbaler med ris

Fisketimbaler med ris er en god gammel fiskeopskrift, hvor muligheden for at bruge en vellavet fiskefars på andet end lige fiskefrikadeller, er til stede.
Fiskehuset på havnen i Hornbæk har leveret fiskefarsen, ellers skal farsen til fisketimbale røres som til en rigtig god fiskefrikadelle med et æg, lidt rasp, salt og peber.



Ja tænk engang, folk sidder stadig udenfor og nyder deres fisk her snart midt i oktober.

FISKETIMBALER MED RIS

En god fiskefars som til fiskefrikadeller
rensede champignon i småstykker

karrysauce
løse ris
rejer til pynt

små forme beklædes med fiskefars (må ikke fyldes helt op). En skefuld champignonerne lægges over. Formene koges i vandbad i ca. 20 minutter. Vend timbalerne på et fad og overhæld dem med karrysovs. Læg en rand af løse ris udenom og drys med rejer.
Server ekstra sauce i en kande.

Lav en god karrysauce af mælk eller endnu bedre, hvis du har en rest suppe stående.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.