Pink søndagssalat er en god gammeldags frokostret, fra dengang, hvor jeg var barn. Det var nemt at finde anvendelse for en rest kogt eller stegt kød og så smager den jo oven i købet dejligt. Især på en skive ristet franskbrød gør pink søndagssalat sig godt.
PINK SØNDAGSSALAT
mayonnaise
eddike
sennep
tomatketchup
småbitte tern af rå selleri
småbitte tern af rå æble
fine strimler af stegt eller kogt kød eller skinke
pynt
skiver af hårdkogte æg
karse
Smag en god mayonnaise til med eddike, sennep og tomatketchup, så salaten bliver lyserød. Heri blandes bittesmå tern af rå selleri, rå æble og fine strimler af stegt eller kogt kød eller skinke.
Pynt pink søndagssalat med skiver af hårdkogte æg og lidt karse smager godt på et stykke ristet brød eller en skive rugbrød.
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.