Skinke-scones gør det nemt ud for lidt rart til teen lørdag aften, ligesom skinke-scones kan serveres som en let frokostret med en salat til.
Brød bagt med bagepulver skal spises samme dag, det er bagt - ja, helst med det samme. Næste dag er det forfærdelig kedeligt.
SKINKE-SCONES
250 g mel
3 strøgne tsk. bagepulver
100 g hakket skinke
1 tsk. salt
1/2 tsk. sukker
75 g mgr.
1 1/2 dl kold mælk eller sur fløde
Mel og bagepulver blandes sammen og mgr. hakkes i. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen hurtigt sammen. Del den i tre lige store dele, der med hånden hver især bankes ud til små tykke pandekager. Hver pandekage deles over og der bliver 4 stykker af hver. De små skinke-scones lægges på plade og pensles med æg.
Bages ved 250 grader i 7-8 minutter.
De små scones flækkes og smøres med smør, eller spises til frokost med en salat til.
Skinke-scones serveres nybagte til en kop te eller kaffe.
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.