PØLSE-SPIDSKÅL
2 fine spidskål
vand
salt
150 g mgr.
salt
peber
pølser eller pølsestykker af bajerske pølser, røget medister, alle slags pølser
Del spidskålene i kvarter, skær stokken fra og kog kålen i letsaltet vand i ca. 20 minutter. Bruges hvidkål, skal den koge lidt længere for at være rigtig kogt. Tryk vandet af og læg kålen på et spækkebræt og hak den groft.
Smelt 150 g mgr. i en gryde, varm kålen heri og smag til med salt og peber. Kom pølser eller pølsestykker i, kogt og røget medister, bajerske pølser, cocktailpølser, kødpølse, - ja alle slags pølser kan bruges.
Varm det hele godt igennem og server det, overdrysset med persille. Kogte kartofler og små syltede agurker bydes til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.