søndag

Troldens Varme Natmad

Troldens varme natmad er god på en kødløs dag eller en dag, hvor man er kommet lidt let hen over middagen, hvilket da er helt i orden. Troldens varme natmad gør også fyldest i gode venners lag, - sådan lidt ud på aftenen, bedst som hyggen florerer mest. Er ingredienserne i huset, kan man nemt liste ud og fremstille denne meget jævne, men også meget velsmagende og anderledes, varme leverpostejmad.


Opskriften her er til 2 personer.

TROLDENS VARME NATMAD

2 skiver franskbrød
smør
en god leverpostej
revet æble
revet peberrod

Brødet smøres med smør og et godt lag leverpostej. Herover kommes revet æble og revet peberrod.
Sæt brødet i ovnen ved ved 225 grader og bag i nogle minutter.
Troldens varme natmad kan også tilberedes på en pande, stegt i lidt smør.
En kold øl er nærmest uundværlig til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.