Spaghetti var nyt for husmødrene. Hidtil havde de kun kendt til den noget tykkere makaroni, der blev solgt i en let genkendelig mørkeblå pakke.
Fælles for opskrifterne var, at de var rimelig enkle og nemme at lave.
Opskriften er beregnet til 4 personer
FLÆSK I SPAGHETTISTUVNING
250 g flæsk
1 pk. spaghetti
5-6 dl mælk
40 g smør
40 g mel
salt
peber
paprika
revet løg
tomatketchup
reven ost
Flæsket skæres i skiver og steges gyldent. En sauce laves af smør, mel og mælk. Den færdigkogte spaghetti blandes i, smages til med salt, paprika,revet løg, tomatketchup og peber.
Den afdryppede spaghetti arrangeres med flæskeskiverne over. Serveres med tomatketchup og reven ost til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.