Kampagnen blev en vældig succes og satte ekstra skub i gryderne rundt i de små hjem. Efterfølgende havde 7 ud af 10 husmor gemt brochuren og 20 % havde afprøvet opskrifterne, som var velmagende og samtidig meget enkle, da det skulle være enkelt for den travle husmoder, at fremstille et godt måltid mad.
Opskrift til 4 personer
MANDE-MAD
250 g flæsk
4 hårdkogte æg
750 g kogte, kolde kartofler
sauce af :
70 g mel
70 g smør
1-2 løg
8 dl mælk
salt
peber
reven muskatnød
rasp
reven ost
Flæsket skæres i strimler og steges sprødt. I et gratinfad lægges lagvis det stegte flæsk, æggeskiver og kartoffelskiver. Bag en sauce op af mel, smør, mælk og de stegte løg og smag saucen til med salt, peber og muskat. Hæld den hvide løgsauce øverst i fadet, drys med rasp, blandet med revet ost. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader til retten er gennemvarmet og skorpen sprød.
Servér Mande-mad lige fra ovnen.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.