Paneret flæsk med citron og peberrod, serveret med en god kartoffelsalat til, endnu én af mange nye opskrifter fra Gris på gaflen sidst i 50erne.
Opskrifterne blev lanceret af Slagteriernes Forskningsinstitut i ugebladene. Meningen var,at folk selv kunne klippe opskrifterne ud og samle dem til en kogebog.
Opskriften er til 4 personer
PANERET FLÆSK MED CITRON OG PEBERROD
8 skiver stribet flæsk
50 g smør
rasp
salt
peber
citron
peberrod
Flæsket skæres i tynde skiver, bankes, vendes i sammenpisket æg, derefter i rasp blandet med salt og peber. Skiverne steges sprøde på panden ved ikke for stærk varme.
Anret de sprøde flæskeskiver med citronskiver og høvlet peberrod og servér dem med en god kartoffelmos.
VELBEKOMME
Noget om Mad
tirsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.