fredag

Kineseri

Kineseri er navnet på en gammel Hüttemeier opskrift fra 50erne og den er faktisk slet ikke så ueffen og så kan den spises til en mængde forskelligt kogt og stegt kød. Tilberedningstiden er ganske kort. Medens kålen halveres, skæres i kvarter og koger færdig i letsaltet vand, sættes ris, æg og løg over at koge, hver for sig.
Det hele passer sig selv, når først det er sat over. Man skal blot holde øje med tiden.

Opskriften er til 4 personer


KINESERI

1 lille hvidkålshoved
10 mellemstore løg
2 hårdkogte æg
løse ris
persille
brunet smør

Kålen, der er skåret i kvarte stykker, koges mør i letsaltet vand. Løg, æg og ris koges hver for sig.

Anret alle ingredienser smukt på et fad og drys klippet persille over. Servér kineseri med pølser, skinke eller andet kogt eller stegt kød til.

VELBEKOMME

Noger om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.