Ærter med flæsk og løg er endnu et eksempel på dagligdags opskrifter fra sidst i 50erne, lanceret af Slagteriernes Forskningsinstitut. Nemme og rigelig hurtige retter, der kunne aflaste husmoderen lidt. Endelig var det da også en nyskabende måde, at bruge de forskellige råvarer på.
Opskriften er til 4 personer
ÆRTER MED FLÆSK OG LØG
250 g røget flæsk
1 kg ærter
125 g små løg
1 spsk. mel
3 dl vand
salt
peber
Flæsket skæres i strimler, ristes og de små løg brunes let. Flæsk og løg blandes sammen, melet drysses over og vand kommes ved. Det hele koges sammen. Når løgene er møre, tilsættes ærterne. Retten smages til med salt og peber.
Servér ærter med flæsk og løg med en god hjemmelavet kartoffelmos.
VELBEKOMME
Noget om Mad
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.