Kødet pilles af skanken og steges på panden sammen med løg og æbler. Tilsidst blandes det sammen med kogte, løse ris og udgør nu en glimrende frokostret.
Opskriften er til 4 personer
Har der forputtet sig en kalveskank blandt fryserens øvrige vinterindhold, som det nu er tid til at gennemgå og få sorteret kraftigt i. - Få den brugt ved førskommende lejlighed, så der bliver plads til sommerhalvårets grillmad og mange andre gode sommertilbud.
BONDESUPPE
1 kalveskank
1 1/2 liter vand
1/2 selleri
4 kartofler
2 løg eller 2 porrer
blomkålsbuketter
frosne ærter
salt peber
Kalveskanken sættes over at koge i koldt vand og skummes før grøntsagerne, undtagen ærterne, tilsættes og koges med til de er møre. Grøntsagerne tages op og suppen småsnurrer færdig i mindst 2 1/2 time. Suppen sies, de kogte grøntsager og ærterne varmes med. Der smages til med salt og peber.
Servér bondesuppe med brød, smurt med smør og drysset med revet ost, gratineret i ovnen.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.