PORRER MED VARIATIONER
PORRER MED SKINKE OG OSTESAUCE
porrer
vand
salt
røget skinke i skiver
ostesauce af fløde, smør og revet ost, smagt til med sennep, salt og hvid peber
Rens porrene, brug kun det hvide stykke af porren. Kog dem i letsaltet vand og servér omviklet med en skinkeskive og en god ostesauce til.
Til ostesaucen smeltes smør i en kasserolle, tilsæt lidt mel og bag op med fløden. Smag saucen til med sennep, salt og hvid peber og tilsæt revet ost.
PORRER MED FARS OG STUVET SPINAT
Porrer, kogt i letsaltet vand
hjemmerørt flæskefars
Tilbehør : Stuvet spinat (brug gerne frossen spinat)
De kogte porrer anbringes i et ildfast fad og dækkes af et godt lag rørt flæskefars. Sæt fadet i ovnen ved 180 - 200 grader og steg i 30 minutter.
Servér porrer med fars og stuvet spinat sammen med et glas øl.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.