onsdag

Sønderjyske Kokosbakkelser

Sønderjyske kokosbakkelser er hurtige og nemme at lave, medens der brygges en god kop kaffe. Kagerne kan sagtens opbevares nogle dage i kagekasse, så det er måske en idé, at bage dobbelt portion, især hvis der er slikmunde i huset.

Det er en gammel sønderjysk bageopskrift og der bliver 15-20 stk. af portionen.


SØNDERJYSKE KOKOSBAKKELSER

2 æggehvider, stiftpiskede
150 g sukker
1 tsk. vaniliesukker
100 g mørk chokolade
100 g kokosmel (2 dl)

Chokoladen knækkes i mindre stykker, smeltes over vandbad og afsvales lidt inden den blandes i de stiftpiskede ægehvider sammen med vaniliesukker, sukker og kokosmel. Rør dejen forsigtigt sammen til en ensartet dej.
Med to teskeer sættes dejen på en smurt og melpudret plade (plade med bagepapir).
Bages ved svag varme (150-175 grader) i 15 minutter.

Køl de dejlige kokosbakkelser af og servér dem til en kop kaffe.

Noget om Mad 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.