Lidt i panden, gammeldags resteret med eller uden kød. En god måde at få brugt en rest kogte kartofler på sammen med rester af saltet kød eller skinke. Panderetten kan nu sagtens spises uden kød og gør sig på en kødløs dag. Ligner til forveksling biksemad.
Opskriften er fra 1946 og fuld anvendelig i vore dages køkkener.
LIDT I PANDEN
3/4 kg svampe, skåret i små stykker
3/4 kg kogte kartofler, skåret i små tern
1 hakket løg
salt
peber
80 g smør
evt. lidt rester af saltet kød eller skinke, skåret i små tern
Alle ingredienserne blandes sammen og steges i det let brunede smør.
Servér lidt i panden, overdrysset med hakket persille.
Noget om Mad
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.