Frugtomelet, kold eller varm, serveret med et lag flødeskum over er en dejlig dessert, lanceret i 1946 af norsk husholdningslærerinde. Omeletten er dejlig både kold og varm.
Frugten kan være syltet frugt på dåse eller appelsinkompot, blandet med udskårne bananer.
FRUGTOMELET
Frugt, syltet frugt eller appelsinkompot, udskårne bananer
60 g mandler, finthakkede
4 æg, blommer + stiftpiskede æggehvider
100 g sukker
Læg frugten i smurt omeletfad (ovnfast fad). Æggeblommer og sukker piskes til en tyk, hvid æggesnaps, tilsættes de finthakkede mandler og tilsidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Hæld massen over frugten og bag omeletten i ovnen ved 175 grader i 1/2 time.
Servér omeletten varm eller kold med et lag flødeskum over.
Noget om Mad
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.