Majorens søndagskoteletter er sådan et godt eksempel på en madopskrift, som den typisk kunne tage sig ud sidst i 50erne. Man var begyndt at lave anderledes retter end den for tiden traditionelle mad, ligesom andre råvarer og ingredienser så småt var ved at dukke op i den daglige madlavning. Det er Kirsten Hüttemeier, der har kreeret og lanceret opskriften, som er beregnet til 4 personer.
MAJORENS SØNDAGSKOTELETTER
4 store svine- eller kalvekoteletter
salt
paprika
sennep
puddersukker
fedtstof til stegning
125 g svesker
2 dl lunkent vand
1 tsk. sukker
rød, grøn eller gul peber
Koteletterne smøres ind med sennep, dyppes i puddersukker, drysses med salt og paprika og brunes i varmt fedtstof. Tilsæt nu sveskerne med størstedelen af sveskevandet og gennemsteg kødet med sammen med en lille klat ekstra smør.
Servér majorens søndagskoteletter med peberringe, lagt på og omkring kødet, drysset med paprika, pyntet med peberringe og løse ris.
VELBEKOMME
Noget om Mad
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.