Hamburgerbøf, en gammel opskrift, lanceret af norsk husholdningslærerinde i 1946. Hamburgerkotelet serveres oprindelig med finthakket agurk, kapers, syltetøj, helst ribs og som kronen på værket et pocheret æg, som dog kan undværes.
HAMBURGERBØF
1 kg bøfkød, lår eller mørbrad
3 tsk. salt
1 tsk. peber
1 agurk
1 spsk. kapers
1 par spsk. syltetøj
pocherede æg
100 g smør
Kødet bankes, skæres i skiver på tværs af trevlerne og steges i hed pande i det brunede smør. Drys med salt og peber.
Hamburgerbøf serveres med finthakket agurk, kapers og syltetøj, helst ribs, lagt på hvert stykke og øverst et pocheret æg. Ægget kan udelades. Stegte kartofler er en god ledsager.
Noget om Mad
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.