En fin og god fiskeret, komponeret af Kirsten Hüttemeier, så nem, at selv børn med skolekøkkenerfaring kan finde ud af det.
Opskriften rækker til 4 personer.
KRÆSENPETERS BEDSTE FISKERET
8-10 rødspætte- eller skrubbefileter
1tsk. salt
40 g smør eller mgr.
saften af 1/2 citron
tomatskiver
500 g frisk spinat
Nip spinaten fra de groveste stilke og skyl den godt. Kom spinaten i en gryde sammen med 1/2 tsk. salt og 1/2 tsk. sukker. Det fylder godt, men falder sammen til næsten ingenting i løbet af få minutter. Lad spinaten dampe under låg i ca. 3-4 minutter i den væde, der hænger ved. Dryp spinaten godt af og læg den i et smurt ildfast fad.
Fiskefileterne skæres en gang over og lægges på spinaten. Dryp citronsaft over og læg klatteraf mgr. hist og her. Drys salt på. Det hele dækkes med tomatskiver og fadet sættes i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Servér kræsenpeters bedste fiskeret med kogte kartofler og smeltet smør.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
tirsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.