tirsdag

Kræsenpeters bedste fiskeret

En fin og god fiskeret, komponeret af Kirsten Hüttemeier, så nem, at selv børn med skolekøkkenerfaring kan finde ud af det.


Opskriften rækker til 4 personer.

KRÆSENPETERS BEDSTE FISKERET

8-10 rødspætte- eller skrubbefileter
1tsk. salt
40 g smør eller mgr.
saften af 1/2 citron
tomatskiver

500 g frisk spinat

Nip spinaten fra de groveste stilke og skyl den godt. Kom spinaten i en gryde sammen med 1/2 tsk. salt og 1/2 tsk. sukker. Det fylder godt, men falder sammen til næsten ingenting i løbet af få minutter. Lad spinaten dampe under låg i ca. 3-4 minutter i den væde, der hænger ved. Dryp spinaten godt af og læg den i et smurt ildfast fad.
Fiskefileterne skæres en gang over og lægges på spinaten. Dryp citronsaft over og læg klatteraf mgr. hist og her. Drys salt på. Det hele dækkes med tomatskiver og fadet sættes i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.

Servér kræsenpeters bedste fiskeret med kogte kartofler og smeltet smør.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.