Rissalat af en rest løse ris, blandet i en veltilsmagt mayonnaise, smager dejligt, serveret med en lun flüte til. Her er en god mulighed for at komponere en spændende rissalat efter eget hoved, hvor en rest ris kommer til ny ære og værdighed.
Forslaget stammer fra Kirsten Hüttemeier, udgivet i 1958. Den er uden mål og vægt, da det er valgfrit, hvad der skal i ud over de løse ris.
RISSALAT
en rest løse, kogte ris
mayonnaise smagt til med krydderier efter egen smag
klippet persille eller purløg
skinkestrimler
salatsnitter
svampe, skåret i skiver
mild ost, skåret i tern
Tingene blandes og smages til. Rissalat serveres med en lun flütes til.
Noget om Mad
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.