tirsdag

Prinsesse Muffins

Prinsesse muffins er dejlige og spises både varme og kolde. Opskriften på prinsesse muffins er af engelsk oprindelse og fra sidst i 50erne. Lanceret i Danmark af Kirsten Hüttemeier.


Muffins har på tidspunktet, dengang i 50erne, været lidt forud for sin tid i Danmark. I dag, ses muffins i alle udgaver og afskygninger, - allevegne.

Det var skam også dengang muligt, at købe muffinsforme herhjemme med plads til 9 muffins og havde man ikke sådanne muffinsforme, kunne linseforme også anvendes.

I dag er muffinsforme jo en fast bestanddel af næsten ethvert køkkeninventar.

PRINSESSE-MUFFINS

100 g mgr.
100 g sukker, 1 dl
2 æg
2 spsk. kakao (med lille top)
150 g mel, 3 dl
2 str. tsk. bagepulver
1/2 dl fløde

Rør mgr. og sukker blødt, tilsæt æggene, rør godt og kom det øvrige i,- fløden tilsidst. Dejen fyldes i de smurt forme og fyldes 3/4 op.
Bages ved jævn varme, 225 grader i 14 minutter.

Prinsesse muffins er gode, både varme og kolde og skal de være ekstra, skader det ikke med en glasur på toppen.

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.