
Bag en god portion af de lækre kokosmakroner, så er der noget til kagekassen, som er rar at have fyldt op her i den mørke tid, hvor hyggestund og kaffebord hænger sammen.
Hvis der konstant ligger et stykke franskbrød, som bliver skiftet, når det er tørt, i kassen sammen med makronerne, vil disse kunne holde sig bløde og lækre.
Opskriften er fra sidst i 50erne og der bliver 20 stk. af portionen.
KOKOSMAKRONER FRA PIGEREALEN
2 æggehvider
1 dl sukker (100 g)
100 g kokosmel
Rør ingredienserne sammen til en grød. Sæt med 2 skeer små toppe på en smurt bageplade eller på bagepapir.
Bages ved svag varme, 200 grader i 6 minutter.
De skal faktisk kun tørres for at blive bløde indeni og lidt gyldne udenpå.
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.