Franske koteletter, pariserkoteletter, serveres med salat og grøntsager til.
Tilhører en samling gamle opskrifter, så nemme, at børn selv kunne gå i køkkenet og lave dem. Lanceret af Kirsten Hüttemeir sidst i 50erne.
Opskriften er beregnet til 4 personer
PARISERKOTELETTER
500 g kalvekød, hakket 1 gang
salt
peber
50 g fedtstof til stegning
8 skiver ost, mild og fed
4 skiver skinke
Del kødet i 8 stykker, som hver trilles til en kugle, der hakkes til en firkant med en kniv. Firkanterne steges gyldne på panden, ialt 6 minutter og vendes kun én gang undervejs. Skinke og ost skæres til, så det passer på firkanterne.
Læg skinke og ost over hver firkant og et låg over panden. Steg et par minutter mere og når osten begynder at flyde anrettes og serveres pariserkoteletter med salat og grøntsager efter eget valg til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.