onsdag

Kongelige koteletter

Kongelige koteletter, smager dejligt, serveret med flødestegte løg og æbler over.


Opskriften er komponeret af Kirsten Hüttemeir, sidst i 50erne og beregnet til 4 prs.

KONGELIGE KOTELETTER

4 ikke for tykke svinekoteletter
fedtstof til stegning
3 æbler
2 løg
2 dl fløde
salt
peber
karry

koteletterne bankes med en kødhammer og skubbes sammen igen. Steges gyldne i fedtstof på begge sider på en pande. Tag koteletterne af panden og hold dem varme.
Tilsæt mere fedtstof på panden og lad det bruse af. Heri brunes først løg i tynde skiver. Når de er færdige kommes rå, skrællede æbler i ret tynde skiver, uden skræl og kernehus i. Lad det hele snurre sammen i nogle minutter og kom nu salt, peber, karry og fløde ved.

Servér kongelige koteletter, overhældt med løg-æblemassen over sammen med 1 skål salat, ærter og franske kartofler.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.