lørdag

Lille december anretning

En lille december anretning, når der kommer en gæst, man gerne vil kræse ekstra for. Kirsten Hüttemeir gav i 1958 et bud på sådan en lille december anretning, bestående af 4 lækre mundfulde.

Det er ikke den store kogekunst, men en lille rejse tilbage i nostalgiens tid, hvis man kunne få lyst til at overraske med lidt gammeldags i en tid, hvor alt står i julens tegn.
 

Opskriften er til 1 prs.

LILLE DECEMBER ANRETNING

4 skiver franskbrød, skåret ud til medaljer

smør
mayonnaise
rejer

smør
salatblad
leverpostej, rørt op med fløde
hakkede trøfler

smøreost
1-2 halve valnøddekerner

1 terning mild ost
1 vindrue
1 tandstikker

Naturligvis kan medaljerne belægges efter smag og behag og portionsanrettes på tallerken.
Et glas kold hvidvin ville klæde den lille december anretning.

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.