En god hverdagssmåkage fra halvtredserne til en kop kaffe eller te.
Mandlerne skal ikke smuttes, men blot hakkes groft. Der bliver ca. 50 stk. af portionen.
AMERIKANSKE MANDELSTÆNGER
100 g smør eller mgr.
65 g florsukker
1 lille æggehvide
75-100 g mandler
125 g mel
Start med at hakke de usmuttede mandler groft. Ælt alle ingredienserne sammen og læg dejen koldt. Herefter rulles dejen ud til blyantstykke stykker, der skæres i stænger på omkring 4-5 cm's længde.
Kagerne sættes på en smurt plade (bagepapir), flyder kun ganske lidt ud og skal ikke pensles.
Bages ved god varme, 225 grader i 4-5 minutter. Kagerne skal kun være gyldne.
Noget om Mad
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.